L'empresa Somrie, creada el 2010, juntament amb Property Buyers (una àmplia agrupació d'empreses actives en el mercat immobiliari des del 1996), presenten un nou tipus d'agent immobiliari, el Personal Shopper Immobiliari, especialitzat en ajudar els seus clients a comprar o invertir en el mercat immobiliari. Busca les propietats que s'ajustin a la demanda i necessitats de cada client, tant entre particulars com entre les borses MLS i altres agents immobiliaris, entitats bancàries o obra nova; utilitzant per a això les últimes tecnologies i mètodes de cerca per aconseguir la satisfacció final de client en totes les operacions immobiliàries.

Parlem amb Enric Jiménez, CEO de Somrie, President de PBbyS (joint venture) i Fundador d'AEPSI, (l'associació que agrupa les empreses que es dediquen a donar aquest servei).

Per començar, què és un Personal Shopper Immobiliari?

És el professional que es posiciona amb el client comprador, que és qui li paga exclusivament els seus honoraris. No utilitzem la intermediació tradicional en el mercat, Property Buyers actua en representació dels nostres clients i defensem els seus els interessos, així aconseguim la millor opció immobiliària, al millor preu i de la manera més segura.

Per què confiar en Property Buyers by Somrie?

Per experiència. Som els primers que oferim aquest servei (des de 2010), amb moltes operacions gestionades a la nostra esquena i molts clients satisfets que ens recomanen i donen valor a un servei encara poc conegut al nostre país, però molt estès en d'altres.

Quines característiques presenta la seva franquícia?

La més interessant, la diferenciació. Que representin o que donin servei al venedor, hi ha moltes agències que ofereixen serveis i propostes similars de contingut i valor. Nosaltres oferim ser «la primera» que dona el servei exclusiu als compradors. Analitzant anteriors errades del sector, Property Buyers by Somrie ofereix una àmplia experiència, aportant un valor molt atractiu per als nostres franquiciats i associats, que es tradueix amb un clar benefici als nostres clients.

Obren a Girona/Costa Brava aquest mes d'Abril, que voleu destacar del vostre servei?

El posicionament de cara als compradors, estem a disposició dels compradors d'habitatges, locals comercials o inversors, que vulguin tenir un professional al seu costat, que li oferirà producte que està fora dels canals tradicionals de recerca i, posteriorment els hi donarà total seguretat en la compra, elaborant informes tècnics i legals per no tenir sorpreses posteriors a l'escriptura de compravenda. La nostra marca es posiciona en el mercat com la de major creixement en poc temps.

Per què han pensat en la província de Girona per continuar el seu desenvolupament?

La província de Girona és un gran atractiu pels compradors, partint d'un mercat en consolidació té una previsió de creixement en els futurs exercicis. Per altra banda, la diversificació de l'oferta permet amplis perfils de compradors, des del client de primera residència a la ciutat de Girona i altres localitats que disposen d'una estructurada xarxa econòmica, com per segones residències a la Costa Brava, a les comarques més interiors o als Pirineus, però també per a inversors o emprenedors aprofitant la gran oferta turística, cultural i esportiva, així com la immillorable xarxa de comunicació per carreteres, autopistes, l'aeroport i la línia d'Alta Velocitat.

En quines zones ofereixen el servei a part de Girona?

El nostre projecte de desenvolupament sorgeix de l'acompanyament de les necessitats dels nostres clients, actualment estem presents en gran part de Catalunya, amb la nostra seu a Barcelona, a les illes Balears, al País Basc, a Madrid, a Múrcia, a Canàries, a Navarra, a Salamanca i a Andalusia amb tres punts Màlaga, Sevilla i Almeria. Així mateix ja hem iniciat el nostre desenvolupament internacional i ja tenim dues seus, una al Brasil i l'altra a Mèxic.

Property Buyers by SOMRIE

Girona-Costa Brava

Carrer Güell, 58 (Edifici CINC),

17001, Girona. ? 972 94 09 43

girona@propertybuyers.es

Central: Barcelona

Passeig de Gràcia, 16, 3-3

08007, Barcelona. ? 93 112 2020

info@propertybuyers.es

Web: www.propertybuyers.es