Medi Ambient

Sortida nocturna pel Ter

El municipi de la Cellera organitza aquest dissabte una jornada de descoberta de fauna

06-06-2017Meneame
Descoberta de la fauna nocturna a la Cellera
Descoberta de la fauna nocturna a la Cellera

DDG | CELLERA DE TER Dins la Setmana de la Natura, que se celebra del 2 a l'11 de juny, la Cellera de Ter organitzarà aquest dissabte 10 de juny una descoberta de fauna nocturna per la Ruta del Ter. Una vintena de persones inscrites participaran en aquesta jornada organitzada pel Consorci del Ter, per quart any consecutiu.

L'activitat estarà dirigida per Xavier Puig de Galanthus, expert en quiròpters, el qual farà una petita introducció sobre el món dels ratpenats. Durant la caminada per la Ruta del Ter, els assistents sentiran, detectaran i enregistraran, amb els aparells de detecció utilitzats per Puig, diferents cries de ratpenats.

Aquesta passejada s'emmarca en un acord de col·laboració entre el Consorci del Ter i Dipsalut per promoure hàbits saludables entre la conca del riu Ter. Es combina el coneixement de la natura amb la promoció de la salut. La passejada compta amb la col·laboració de Dipsalut.

L'activitat "Descoberta nocturna per la Ruta del Ter (ratpenats, granotes i mussols)" és gratuïta, però cal inscripció prèvia -fins al 8 de juny- al Consorci del Ter: 93 850 71 52 (de 9 a 14 hores) o al mail: activitats@consorcidelter.cat. Des de l'organització recomanen portar lot, roba i calçat còmodes.