n La tranquil·litat de l´indret, els llacs i els arbres fan del Golf Lloret P&P un lloc molt especial. El disseny dels forats amb llargades i alçades diverses el fan alhora tècnic i divertit, sense deixar ningú indiferent. Va ser fundat l´any 1998 amb l´objectiu principal de complementar les activitats esportives locals i potenciar el turisme familiar a la zona de Lloret de Mar, enriquint l´oferta esportiva a Catalunya i promovent, especialment, la pràctica del pitch-and-putt a la Costa Brava.

El creixement del club està directament relacionat amb el compromís que tenen amb la societat i el medi ambient. La utilització d´aigua regenerada per regar i la cura de l´entorn on estan ubicats són els seus pilars fonamentals.

Durant aquest últim any, Golf Lloret P&P ha esdevingut un centre totalment renovat, gràcies a la nova direcció i reestructuració interna de la seva gestió, però sempre mantenint els objectius anteriors com a base de tot canvi.

Al Golf Lloret P&P es duen a terme activitats al servei de tot tipus de públic: tant per a adults com per a nens, ja sigui de forma individual o en grup. S´han recuperat alguns tornejos clàssics del camp i se n´han afegit de nous amb premis i activitats molt interessants. També s´organitzen jornades de team building per a empreses i tornejos privats per a grups d´estrangers. Aquest centre és un club de referència a Catalunya i pretén també ser-ho en àmbit europeu, creant i millorant els vincles amb les institucions i entitats esportives i els jugadors que arriben d´arreu d´Europa.

A més, a part de poder jugar a pitch-and-putt, el centre ofereix altres serveis com: restaurant amb piscina, sales de reunions i allotjaments molt a prop del mar ideals per passar uns dies de vacances o un cap de setmana de relax. Les casetes-bungalows tenen capacitat per a 4-6 persones i a la Papalús Villa s´hi poden allotjar grups més grans d´amics o familiars. Tot això al costat de platges tan boniques de la Costa Brava com son Cala Boadella o Cala Santa Cristina, entre Lloret i Blanes.

El cop més important sempre és el pròxim

Diuen que el cop més important del golf sempre és el pròxim; per això, el Golf Lloret P&P proposa que els dies 29 i 30 de juny els interessats s´apuntin a la jornada de portes obertes amb l´objectiu de conèixer de ben aprop aquest esport. Es faran classes d´iniciació gratuïtes al camp de pràctiques, seguides d´una prova en alguns forats, així els que s´acostin a provar-ho podran tenir una experiència ben completa. Els interessats cal que truquin per reservar.