Si el meu jefe no em paga el salari i tampoc tinc contracte de fa tres mesos

16-01-2014Meneame

Si el meu jefe no em paga el salari i tampoc tinc contracte de fa tres mesos haig de fer dos denuncies per separat? una d’impagament i l´altre de infracció del contracte?

La falta d'alta en Seguretat Social és una infracció laboral denunciable davant la Inspecció de Treball i de la Seguretat Social. El fet que no tingui un contracte per escrit i no se li hagi donat d'alta a la Seguretat Social fa que, segons l'establert en l'article 15 de l'Estatut dels Treballadors, s'entengui que està contractada de forma indefinida i a temps complet.

Respecte al pagament dels salaris, a més de poder denunciar-ho també a la Inspecció de Treball com a infracció laboral, haurà de reclamar-ho per via jurisdiccional.

El nostre despatx te un departament específic laboral i li oferim la possibilitat que es posi amb contacte amb nosaltres al 972218200 o a través del meu correu lmoreno@pratsabat.com, per tal d’assessorar-vos millor.


Luis MORENO PRAT
Advocat