Quina és la vigència del carnet de conduir?

06-03-2014Meneame

Vaig superar l´examen practic del cotxe B al principi d´abril 2011, i de seguida em van donar un carnet temporal (un paper) i despres va arribar el de plastic, segons la normativa vigent amb el carnet B de mes de tres anys d´antiguetat pots conduir una moto fins 125cc sense realitzar cap tramit ni examen , volia comprar una moto de 125cc al mars, pero quan he mirat el meu carnet de conduir posa que esta valid a partir de 11 del novembre 2011. Necessito un mitja de transport si o si i la moto em surt molt a compte (perque no em puc permetre un cotxe) pero ara estic dubtant si em para la policia, per aquesta diferencia de 8 mesos entre l´examen practic i vigencia marcada en el carnet em poden multar? es bastant urgent, espero la vostra resposta. Moltes gracies.

Per solucionar el seu dubte, es pot dirigir directament a la Prefectura de Trànsit de Girona, que es troba a l’Avinguda Jaume I, núm. 41 de Girona i amb núm. de telèfon 972.202.950 i li especificaran la data real de vigència del seu permís de conduir.

Joel MAÑAS SERRA
Advocat
PRAT SÀBAT ADVOCATS