Separació en règim de ganancials

03-07-2014Meneame

Benvolguts Senyors: Estic en proces de divorci de la meva dona amb la que fa quaranta - vuit anys que som casats en regim de ganancials. Els bens que tenim en comú son els següents: diners en dipósits de bancs, un pis i un garatge de quaranta - sis metres quadrats. Per arribar a un conveni de mutu acord ella vol el pis i la meitat dels diners i que jo em quedi amb el garatge. Ella té una discapacitat del 70 % y jo també en tinc una del 40. Amb tot aixó jo surto molt perjudicat. Encara que no ho sigui, ella pot al -legar dependencia d´altre persona. Tot aixó es a Girona, encara que jo visc a fora de Catalunya.ç Si us plau em podrían informar més o meyns com podría surtir el cas en un contenciós, segurament em fará falta un advocat i es pel que m´adreso a vostes. Espero el vostre consell i li dono les gracies per la vostra resposta.

L’abast de la seva pregunta excedeix del contingut del consultori. Estarem encantats de poder-li atendre personalment en el nostre despatx professional o per via telefònica si resideix fóra de Catalunya. Pot trobar les nostres dades mitjançant l’enllaç www.pratsabat.com

Miquel GARCIAS MIQUEL
Advocat
PRAT SABAT ADVOCATS