Estic divorciat i amb la meva exparella teníem un gos. Qui ha de pagar l´impost caní?

22-01-2015Meneame

Em vaig separar fa dos anys, fa pocs dies ens hem divorciat, la meva exdona s´ha quedat amb la vivenda i totel se contingut. A la llar hi ha una gosseta que jo la vaig registrar al meu nom pero la meva dona se l´ha volgut quedar. Ara, que a Salt han creat impost cani diuen que la gossa está al meu nom i m´han enviat dos rebuts, Em podríen donar alguna información envers de qui es le propietari de la gossa y qui té que pagar l´impost? Moltes gracies.

Hola, el carnet que te la gosa hi consta el titular de l’animal i per tant per l’administració aquesta persona que hi consti serà la responsable de l’animal. El que hauria de fer si ella s’ha quedat el gos es fer un canvi de titular de l’animal i informar a l’Ajuntament de Salt el canvi.

Josep PRAT RIURÓ
Advocat
PRAT SABAT ADVOCATS