En un divorci amb un conveni regulador de mutuo ´ acord on la meva dona s´ho ha quedat amb tot ´, he rebut la propietat d´un garatge

20-02-2015Meneame

En un divorci amb un conveni regulador de mutuo " acord on la meva dona s´ho ha quedat amb tot ", he rebut la propietat d´un garatge. Aquest garatge el vull vendre peró tinc un fill que m´ho ha omplit de trastos de tota mena i com aparcament del seu coche. Ara, qun ho he posat a la venda aquest malaït fill em fa chantatge i em diu que si ho faig afora em trencará la porta. Si us plau, em podrien dir que puc fer apart de ? ??? Moltes gracies

Hola,

Qualsevol persona que ocupi una propietat que no es seva se li pot iniciar un procediment de Desnonament per precari i fer-lo fora. Per assessorar-lo més bé necessitaríem una mica d’informació del seu cas, per tant en el cas que vulgui pot posar-se en contacte amb nosaltres al 972218200 o directament al e-mail info@prat sabat.com

Josep Prat Riuró
Advocats
PRAT SÀNAT ADVOCATS