Em pot canviar el pany el copropietari d´un terreny?

14-05-2015Meneame

Hola, tinc un terreny amb part indivisa 50% l´altra dia vaig anar-hi i no vaig pogué entrar ,ja que l´altra part a canviat el pany de la clau sense avisar-me, que puc fer amb aquet cas? puc denunciar-lo els mossos, o jo també puc canviar-lo sense dir res? o sino quina solució hi ha ? Gracies.
El fet de canviar el pany per impedir l’ús legítim del bé, pot ser constitutiu d’un delicte o falta de coaccions, en funció de les circumstàncies concretes del cas.

Per aquesta raó, el que vostè hauria de fer és presentar una denúncia a la comissaria dels MMEE, explicant els fets i els motius pels quals sap o creu que qui ha canviat el pany és l’altre cotitular. En cap cas li recomano que canviï vostè el pany, ja que estaria realitzant el citat il·lícit penal.

Joan BLANCO GINÉS
Advocat
PRAT SÀBAT ADVOCATS