Vaig anar a un judici per un tema immobiliari i la promotora m´havia de pagar una indemnització. Pot ser que no cobri aquesta indemnització?

21-03-2016Meneame

La meva parella va anar a judici per un tema inmobiliari l´any 2006, i després de costar-li molts diners tot el tema d´advocats la sentencia va ser que la promotora l´havia d´indemnitzar amb 120.000 euros. La promotora ha desparegut. Des de llavors que està amb advocats i no hi ha manera de cobrar la indemnització. Pot ser que al final s´ho hagi gastat tot amb advocats i a més no cobri mai la indeminització de la setència?

Sense conèixer l'assumpte, ni tenir més informació sobre aquest, únicament li puc dir que, d'una banda, respecte als honoraris hauran signat el corresponent full d'encàrrec on es fixen els mateixos, siguent lliure la forma i quantia de fer-ho, encara que existeixen uns honoraris orientatius fixats pel Col·legi d'Advocats.

D'altra banda, respecte a la viabilitat de l'assumpte i a l'obtenció de la satisfacció judicial del crèdit és una qüestió de la que no puc opinar ja que desconec els seus detalls.

Luis MORENO PRAT
Advocat
PRAT SÀBAT ADVOCATS