A la feina em diuen que em pertoquen uns dies de vacances que no em quadren amb les hores que treballo. És legal?

18-04-2016Meneame

A la meva feina s´han de treballar 1749 hores anuals.Jo treballo unes 1800 hores.Em diuen que nomes tinc 16 dies de vacances perque fan la resta de les hores treballades a les hores que s´han de treballar i per aixó no arribo als 22 dies de vacances.Es legal aixó que fan?

Les vacances es un dret irrenunciable dels treballadors amb un mínim de 30 dies naturals al any (aproximadament 22 dies laborables) i sempre se han de establir de mutu acord entre l’empresa i el treballador. Una altre qüestió es la jornada establerta per conveni col·lectiu que es un màxim de hores de feina a realitzar i que, en principi, no guarda relació amb les vacances donat que son coses independents

Luis MORENO PRAT
Advocat
PRAT SÀBAT ADVOCATS