Les factures de la llum estan domiciliades al meu compte però la titular és la propietària del pis. ¿Puc presentar jo reclamació davant l´oficina d´atenció al consumidor?

26-12-2016Meneame

Estic de lloguer, pago les factures de llum jo, estan domiciliades al meu compte, però la titular del comptador de llum és la propietària del pis. Ara tinc una avaria de la companyia elèctrica però la propietària està fora del país. ¿Puc presentar jo reclamació davant l´oficina d´atenció al consumidor ? ¿o ha d´ésser la titular del comptador de llum?

Si desitja presentar la reclamació davant una oficina de consum, entenc que podria fer-ho vostè mateix, com a usuari afectat. En tot cas, sempre podria fer-ho en nom de la propietària titular, en virtut del mateix contracte d’arrendament.

Miquel GARCIAS MIQUEL
Advocat
PRAT SABAT ADVOCATS