Vaig comprar un cotxe que va en nom meu però, vaig fer un contracte privat amb una altra persona que ell s´encarregava de pagar el crèdit i quan estigués pagat jo el posaria en nom seu. Finalment vaig haver de pagar una part jo. Puc posar una demanda?

08-05-2017Meneame

Pregunta completa: Vaig comprar un cotxe que va en nom meu però vaig fer un contracte privat amb una altra persona que ell s'encarregava de pagar el crèdit i quan estigués pagat jo amb comprometia a entregar la documentació per posar-lo en nom seu. Ell va pagar un temps però, després em va tornar el cotxe i va deixar de pagar i jo he hagut d'assumir el crèdit perquè va en nom meu. Voldria saber si es pot posar una demanda per reclamar la quantitat que jo he hagut de pagar.

Per determinar la viabilitat d'una reclamació judicial, hauríem d'analitzar prèviament el contracte privat que varen subscriure, així com les altres circumstàncies concurrents en el seu cas, per tant li proposem que es posi amb contacte amb nosaltres, ho pot fer via telèfon 972 21 82 00 o enviar-me directament un correu a jblanco@pratsabat.com.

Joan Blanco Ginés
Advocat
PRAT SÀBAT ADVOCATS