El meu fill va cancel·lar el contracte de gas i en va fer un de nou amb una altra empresa però va donar les meves dades i em va posar com a titular. El meu fill és un morós i ara l´empresa em reclama les factures impagades. Què puc fer?

06-06-2017Meneame

Pregunta completa: Fa quatre anys que em vaig divorciar de la meva dona i no vaig pensar a cancel·lar el contracte del gas. El meu fill va anar a viure amb la mare i passat dos anys va cancel·lar el contracte on jo figurava com a titular i va fer un altre contracte de nou amb una altra empresa subministradora però va donar les meves dades i em va posar també com a titular. El meu fill és un morós que no paga res. Ara, aquesta segona empresa que ell va contractar em demana 500 euros de factures impagades per ell. Jo no he signat res, però em diuen que jo figuro com a titular. Un cop vist el problema i abans de contractar un advocat us voldria consultar: Qui és aquí el responsable, el meu fill o l'empresa subministradora per no identificar la persona que subscriu un contracte? Moltes gràcies.

Si vostè no ha signat res, el problema el te l´empresa subministradora, la veritat és que haurà de demostrar que vostè no va contractar absolutament res i per tant no n´és responsable. El que poder jo faria seria amb el que li reclama la companyia subministradora és anar a denunciar als MMEE que li han suplantat la identitat i així el dia que la companyia subministradora li reclami a vostè, prèviament vostè ja ho haurà denunciat i tindrà una prova més que l´ajudarà a acreditar que vostè no va ser la persona que va contractar el servei.

Josep PRAT RIURO
Advocat
PRAT SÀBAT ADVOCATS