A la meva empresa un company que està per sobre del meu càrrec però que no és el meu cap em ´tira els trastos´. Què puc fer?

30-06-2017Meneame

Pregunta completa: A la meva empresa un company que està per sobre del meu càrrec però que no és el meu cap em "tira els trastos". Em fa comentaris que no m'agraden i m'incomoden. Mai ha arribat a tocar-me o a dir-me alguna cosa molt forta. Què puc fer perquè això pari sense perdre el meu treball?

Els problemes d'assetjament, siguin els que siguin s'han de posar en coneixement de la direcció mitjançant els mecanismes que tinguin establerts a l'empresa. Aquests mecanismes haurien d'estar inclosos, entre altres, dins la prevenció de riscos.

En tot cas, si vostè fa una denúncia i com a conseqüència de la mateixa és acomiadada, és probable que aquest acomiadament sigui declarat nul i, per tant, l'empresa estigui obligada a la seva readmissió.

Luis MORENO PRAT
Advocat
PRAT SÀBAT ADVOCATS