Tinc setanta anys i el meu marit m´ha fet una demanda de divorci. M´he quedat amb la meitat de la pensió que cobra ell. No vol pagar pensió compensatòria. Pot el jutge denegar-la?

20-06-2017Meneame

Pregunta completa: Tinc setanta anys i el meu marit m'ha fet una demanda de divorci després de 43 anys de matrimoni. M'he quedat amb la meitat de la pensió que cobra ell. Ho tinc amb tràmit per jutjat. No vol pagar pensió compensatòria. Pot el jutge denegar-la sabent que en cas de faltar ell primer, i segons la llei del 2008, jo no cobraria viduïtat?

Benvolguda senyora, avui tothom es pot divorciar hagin passat els anys que hagin passat de matrimoni. No sé que em vol dir que s'ha quedat amb la meitat de la pensió que cobra ell, i que no vol pagar pensió compensatòria. És evident que aquest tema el resoldrà el jutge en el procediment de família que correspongui i per tant ha de ser el seu advocat que ha de reclamar per vostè tot el que pugi perquè no quedi perjudicada vostè per tot el que hagi fet vostè pel seu marit durant el matrimoni.

Josep PRAT RIURÓ
ADVOCAT
PRAT SÀBAT ADVOCATS