Estic amb procés de separació/divorci per contenciós. Tenim un pis per meitats indivises amb el meu exmarit. Vull fer donació de la meva part de l´habitatge al meu fill per així poder evitar la venda i subhasta de l´habitatge. Hauria d´esperar la sentència per fer-ho?

12-09-2017Meneame

Pregunta completa: Estic amb procés de separació/divorci per contenciós. Tenim un pis per meitats indivises amb el meu exmarit. Vull fer donació de la meva part de l'habitatge al meu fill per així poder evitar la venda i subhasta de l'habitatge. Hauria d'esperar la sentència o seria més adient fer-ho ara per si la sentència no em fos favorable i no perdés l'habitatge?

No és tan fàcil la solució, el que li recomano és que es posi de seguida amb contacte amb un advocat per tal de trobar-li una solució. En el nostre despatx portem temes d'aquests i per tant la podem ajudar.

Josep PRAT RIURO
Advocat
PRAT SÀBAT ADVOCATS