Vull fer entrar el pèrit de l´assegurança al meu pis perquè avaluï els danys ocasionats per un ocupa, però l´edifici està tapiat per l´ajuntament. Quins passos legals puc fer per poder entrar al meu pis?

04-12-2017Meneame

Pregunta completa: Tinc un pis en un bloc de pisos que fins fa poc estava ocupat il·legalment. La resta de pisos pertanyen a un banc. L'ocupa va marxar i l'ajuntament va tapiar l'entrada del bloc. Ara vull fer entrar el pèrit de l'assegurança perquè avaluï els danys ocasionats per l'ocupa però m'és impossible contactar amb l'alcalde. Quins passos legals puc fer per poder entrar al meu pis?

En el seu cas, li recomanaríem que presentés un escrit al registre d'entrada de l'Ajuntament de la seva localitat, explicant la situació i sol·licitant que procedeixin a destapiar l'entrada de l'edifici.

Joan Blanco Ginés
Advocat
PRAT SÀBAT ADVOCATS