Fa més de 20 anys el meu home va tenir un tumor al cap però, ja està curat. L´any 2015 va patir un accident fent una mudança i li van donar la invalidesa permanent. Quan vam anar a la Caixa a reclamar l´assegurança d´accidents ens van dir que no en relacionar la caiguda amb el tumor. Com podem reclamar-la?

27-03-2018Meneame

Pregunta completa: Bon dia, una pregunta sobre l'assegurança d'accidents de la Caixa. Fa més de 20 anys que el meu home va tenir un tumor al cap però, el van curar i després va fer vida normal. Cada any va de visita a la Vall d'Hebron i està bé. L'any 2015 va patir un accident fent una mudança i va caure per les escales de l'escala comunitària. Es va fer molt mal al cap i li van donar la invalidesa permanent, abans tenia la total per fer de mestre per problemes cognitius. Quan vam anar a la Caixa a reclamar l'assegurança d'accidents ens van dir que no en relacionar la caiguda amb la malaltia del tumor, cosa que tenim l'informe del metge que no està relacionat una cosa amb l'altra i que del tumor està perfectament bé. Volem reclamar aquesta assegurança però no sabem si hi ha possibilitats de guanyar.

És molt difícil per un advocat dir-li si hi ha possibilitats o no de guanyar un assumpte, és a dir, la seva viabilitat només amb la informació que ens proporciona donat que s'hauria d'estudiar la pòlissa d'assegurança, els informes mèdics, potser demanar valoració a un perit metge, etc. Per resoldre el seu dubte el convido a posar-se en contacte amb aquest despatx per poder fer una visita, sense cap compromís, i estudiar el seu cas.

Luis MORENO PRAT
Advocat
PRAT SABAT ADVOCATS
www.pratsabat.com