Fa mesos que la meva parella no aporta els diners a un compte comú que vam acordar per a les despeses comunes i que vam plantejar en tenir una filla en comú. Jo continuo aportant la part que em correspon. Què passarà si ens separem?

06-04-2018Meneame

Pregunta completa: Fa mesos que la meva parella no aporta els diners a un compte comú que vam acordar per a les despeses comunes i que vam plantejar en tenir una filla en comú. Jo continuo aportant la part que em correspon i pagant amb VISA fins allà on no arriba el compte comú. Ella té 2 fills més d'un anterior matrimoni que conviuen el 50% del temps amb nosaltres. Què passarà si ens separem?

En el cas que hi hagi sentència, pot reclamar el que deu per la via de l'execució i que li embarguin els comptes o compte que pugui tenir per pagar el que deu. En el cas que no hi hagi sentència, no pot fer res de res.

Respecte als fills, de l'altre matrimoni, l'únic que pot fer vostè és reclamar un règim de visites a través d'un procediment judicial, en el cas que se separin i que vostè pugui demostrar que ha fet de progenitor.

Josep Prat Riuró
Advocat
PRAT SÀBAT ADVOCATS
www.pratsabat.com