Vaig treballar un temps i em van concedir el subsidi per desocupació durant sis mesos. Vaig trobar feina però ara he renunciat al contracte. Com puc demanar la represa del subsidi?

26-04-2018Meneame

Pregunta completa: Vaig treballar un temps i em van concedir el subsidi per desocupació durant sis mesos. Vaig cobrar un mes i vaig haver de trucar per deixar-ho de cobrar, ja que vaig començar a treballar una altra vegada. Vaig treballar dos mesos i vaig haver de renunciar al contracte. Com puc demanar la represa del subsidi? Es necessita el certificat d'empresa?


Si l'última extinció contractual és per baixa voluntària, no té dret a cobrar la prestació d'atur. Si cobrava el subsidi, ha de tornar a fer la sol·licitud i si continua complint els requisits, podrà tornar a percebre aquest.

Luis MORENO PRAT
Advocat
PRAT SÀBAT ADVOCATS
www.pratsabat.com