Hola, tinc una casa llogada a Olot i hi ha hagut una fuita d´aigua. VOldria saber com negociar l´import de la despesa amb la companyia d´aigües Sorea. Moltes gràcies.

11-01-2019Meneame

Hola, bon dia. Tinc una casa llogada a Olot i hi ha hagut una fuita d´aigua des del comptador a l´entrada de casa, al jardí i a un metre de profunditat. M´he assabentat per l´import del rebut de 3.000 euros ja que la persona encarregada de mirar els comptadors trimestralment va donar avís a l´inquilí de la despesa de metres cúbics exagerat, ja que normalment és d´uns 75,00 euros. Voldria saber què es pot fer amb la companyia d' aigües Sorea, per poder negociar l´import i si val la val la pena anar a judici o fer una denúncia al servei de consum de l´Ajuntament d´Olot, o si em podeu donar un consell. Moltes gràcies. Gemma i Albert.

Segons ja els hi vaig respondre, amb les dades que comenten, semblaria que la fuita ha estat a dintre de la seva propietat, i per tant, la responsabilitat seria seva, no de la companyia d'aigües. Això faria molt difícil reclamar a la companyia, al nostre entendre. Podem mirar si l'assegurança de la casa cobreix aquesta contingència, i en qualsevol cas, negociar un pagament fraccionat amb la subministradora.

Miquel GARCIAS MIQUEL
Advocat
PRAT SÀBAT ADVOCATS