Vaig comprar un Hyundai i20 a l´AutoRecord de Figueres. Hi ha la garantia de tornar-lo abans d´un mes i per això vaig tornar-lo al concessionari i vaig signar la sol·licitud de devolució. Però el gerent d´AutoRecord no va realitzar els tràmits i em va trucar per telèfon per recollir el cotxe. Que puc fer?

19-06-2019Meneame

El dia 23/03/2019 vaig comprar un Hyundai i20 a l'AutoRecord de Figueres. Hi ha la garantia de tornar-lo abans d'un mes i per això el dia 17/04/2019 vaig tornar el cotxe al concessionari i vaig signar la sol·licitud de devolució ja que l'automòbil complia les condicions de Hyundai. Però el gerent d'AutoRecord no va realitzar els tràmits i em va trucar per telèfon el dia 25/04/2019 per recollir el cotxe. Que puc fer? Tinc la documentació signada. Hyundai Madrid en reclamar el dia 25 d´abril em van informa que han passat els 30 dies de la garantia.
Per tal de donar-li una resposta adequada, hauríem d'examinar el contracte de compravenda i, especialment, la clàusula que permetia la devolució del vehicle dins del primer mes des de la seva firma. En aquest sentit, ens posem a la seva disposició pel que pugui necessitar.

Joan Blanco Ginés
Advocat
PRAT SÀBAT ADVOCATS