Sant Jordi, el dia de l'amor i la cultura, s'escau aquest 2015 en dijous. Així, per què no aprofitar l'ocasió i sorprendre la parella amb un regal inoblidable i que podeu gaudir els dos durant el cap de setmana? A continuació t'oferim un seguit de propostes que inclouen sopars romàntics, allotjaments en hotels de somni i activitats per fer aflorar la passió.

Les Noves Suites Natura són un concepte singular. Tenen tots els ingredients per al gaudi integral dels sentits. Es troben situades en el complex de l'Hotel Mas Tapiolas, una masia catalana documentada des del s. XIII en un entorn de natura privilegiada de la Costa Brava: la Vall de Solius. En aquest escenari d'història i bellesa, les Suites Natura ofereixen una depurada arquitectura contemporània perfectament integrada en un entorn mediterrani i amb un disseny obert i diàfan que absorbeix un paisatge excepcional. Són estances de construcció separada i independent amb accés privat i dotades d'un exclusiu jardí-solàrium. N'hi ha d'equipades amb una espectacular piscina interior amb cascada d'aigua i d'altres amb un gran jacuzzi doble.

Sopar al Restaurant del Castell és una experiència inoblidable. Situat dins d'un edifici històric, ofereix diferents menús. Per exemple, els suggeriments del Xef porten a taula cuina d´avantguarda amb productes de temporada i proximitat. Amb el Menú Mediterrani, també es podran degustar productes de temporada i proximitat. I amb el Menú temàtic, es pot gaudir d'uns plats basats en l´exposició temporal del Museu del Castell de Peralada, actualment dedicada a Ramon Muntaner. Aquí pots trobar la carta. Fes la teva pre-reserva i no et quedis sense taula en uns dies tan assenyalats. I si teniu temps després de sopar, podeu completar la nit amb una visita al Casino o al Bar Slot, situats al mateix recinte.

Hi ha un lloc on la passió i l´erotisme prenen forma i deixen lloc a que les fantasies es facin realitat. Aquest lloc és la Suite Margarita Bonita de l´Hotel Llegendes de Girona Catedral (quatre estrelles). El propi establiment defineix l'habitació com l'espai ideal per les escapades romàntiques a Girona. Et sorprendrà: es pot escollir l´ambientació que més s'adeqüi a cada moment, graduar el color, la calidesa i la intensitat de la llum. També proposa un picant mirall amb un espectacular efecte visual i una ambientació única amb cortines de fibra òptica. El preu de l'habitació és a partir de 245 euros la nit.