A Hecker, Illinois, Estats Units, hi ha l'estudi Eternal Ink d'Eric Catalano, artista tatuador que ofereix un servei gratuït per a víctimes i supervivents del càncer o d'alguna amputació, recreant mugrons i fins i tot ungles amb tinta.

Eric va començar els seus tatuatges hiperrealistes l'any 2010 com una forma de crear consciència durant el mes del càncer de mama. En cinc anys es van fer més de 1.500 tatuatges de forma gratuïta.

La seva reputació va anar creixent i a l'estudi van començar a arribar persones amb diferents afeccions que sol·licitaven els seus serveis. Entre ells, un home els dits del qual havien estat amputats parcialment i volia que li tatués un parell d'ungles en les seves dues protuberàncies.

Actualment, rep milers de sol·licituds de tatuatges hiperrealistes i, per poder continuar proporcionant el seu servei, Eric ha creat una pàgina de recaptació de fons a la plataforma de Crowfunding GoFUndMe.

«Em sento malament cobrant a persones que han patit dolències o que lluiten contra la vida i la mort. Ja han passat per molt i simplement em nego a fer-los pagar per rebre els meus serveis», explica Catalano.

No obstant això, hi ha ocasions en les quals es veu obligat a rebutjar comandes d'aquest tipus per motius de feina i perquè ha de mantenir a la seva família. «Tres o quatre tatuatges gratis al mes no em suposen cap problema, però la realitat és que m'arriben entre 30 i 60 encàrrecs d'aquest tipus».

És per això, i perquè no vol abandonar la seva labor, per la qual cosa s'ha vist en la necessitat d'iniciar una campanya de recaptació de fons que li permeti poder continuar ajudant més persones. La campanya actualment porta recaptats més de 2.000 dòlars i es troba en fase inicial. L'objectiu de Catalano és recaptar un total de 50.000 dòlars que l'ajudaran a complir el seu objectiu d'ajudar més persones través de l'art del tatuatge.