De l'11 al 19 de maig, la ciutat s'omple de Flors i exposicions gràcies al Temps de Flors. Val la pena redescobrir la ciutat florida i ambientada. Per això, hem seleccionat els espais més emblemàtics i imperdibles del Temps de flors 2019.

1. Plaça dels Jurats

Aquesta plaça és una de les més esperades de temps de flors, gràcies a l'espectacularitat de la mostra. A més, està al costat del Riu Galligants, que també és un dels punts importants de Temps de Flors, i dels Jardins Arqueològics. Val la pena fotografiar l'art de la plaça des de dalt els Jardins.

2. El Pont del Dimoni

Recuperat aquest 2019, aquest pont medieval que data de 1357 és una de les novetats d'aquest 2019. A càrrec de l'Associació de Comerciants de Santa Eugènia, segur que valdrà la pena allunyar-se del centre per a visitar aquest pont.

3. Soterranis de la Catedral

Un dels espais preferits del públic, els soterranis de la Catedral, a més de tenir una de les mostres més boniques i esperades, també és un d'aquells espais que obren al públic amb temps de flors, i que no es pot perdre cap dels visitants a la Mostra.

4. Banys Àrabs

La piscina central dels Banys Àrabs són un dels llocs més bonics de temps de Flors, però també un dels que té l'accés més complicat. Lloc estrella de temps de Flors, s'ha de fer una llarga cua per a poder entrar. De totes maneres, val la pena, és un èxit gairebé assegurat.

5. Open Night

De dia, amb el sol i la llum natural, Temps de Flors és preciós. Gràcies a l'Open Night, ara també és possible veure-ho il·luminat de nit. La iniciativa convida a veure les exposicions en horari nocturn, on tot agafa un caire més romàntic i silenciós.

6. Fossat de l'absis de la Catedral

Una altra de les novetats del 2019. A més de veure com els 200 voluntaris del BBVA decoren l'espai, s'afegeix l'expectativa de l'obertura d'aquest espai, una nova perspectiva de la Catedral.

7. Escales de la Catedral

El més esperat de tots els muntatges i el que genera més temes de conversa. Aquest any, la decoració anirà a càrrec de Jordi Pasqual amb el projecte «Bosc de Flors». Tothom qui visita Temps de Flors passa per les escales de la Catedral, l'espai més icònic de la mostra.