Tercera edat
diaridegirona.cat >Tercera edat>

Girona celebra el 24 de maig la Diada de la Gent Gran a l'Auditori

Girona celebra el 24 de maig la Diada de la Gent Gran a l´Auditori

La jornada comptarà amb un concert de guitarres, una actuació de dansa i una trobada de corals

19-05-2017TuentiMeneame

DDG | GIRONA L´Auditori de Girona acull el proper dimecres 24 de maig la celebració de la Diada de la Gent Gran. Durant el dia, es duran a terme diferents activitats per homenatjar les persones de la tercera edat. La jornada començarà amb un acte de benvinguda, a 2/4 de 10 del matí, a càrrec de l´alcaldessa de Girona, Marta Madrenas acompanyada de la vicepresidenta del Consell Municipal de la Gent Gran Maria Àngels Bahí i d´Àngels Ferrer, membre del Consell Municipal de la Gent Gran.

Les actuacions musicals tindran un paper destacat durant la diada. Un dels punts forts serà el concert de guitarres, a 2/4 d´11, a càrrec de l´Associació de Pensionistes i Jubilats de Taialà, seguit d´un descans per esmorzar.

La jornada també comptarà amb el sainet El joc dels malentesos, escrit pel senyor Lluís Torner i interpretat per membres del Consell Municipal de la Gent Gran, a 3/4 de 12. La dansa també tindrà un espai durant la diada. Una activitat que anirà a càrrec de l´Esplai de la Gent Gran de Sant Narcís, dirigit per Teresa Micaló, els quals duran a terme un espectacle sobre les diferents danses del món, a partir de les 12h.

La Diada de la Gent Gran que acollirà l´Auditori també serà un punt de trobada de diferents corals de gent gran de Girona. La direcció anirà a càrrec d´Olga Bernardo i l´acte estarà acompanyat per Kenneth Marín al piano.

La regidora d´Igualtat, Drets Socials, Treball, Joventut i Seguretat, Sílvia Paneque, i Lluís Torner, membre del Consell Municipal de la Gent Gran, seran els encarregats de posar el punt final de la Diada de la Gent Gran.