Indcar, empresa carrossera nascuda a Arbúcies el 1888, té una gran projecció internacional i està especialitzada en fabricar carrosseries de minibusos per al transport de viatgers. El 1888 la família Queralt va començar a carrossar diligències de fusta. Des d'aquelles diligències i amb el pas dels anys la seva expansió internacional ha estat espectacular, fins a convertir-se en una firma de referència en el seu sector. Arbúcies sempre ha estat una terra de carrossers. La companyia Indcar és tot un referent des que el 1935 va començar a fabricar la primera carrosseria metàl·lica. A partir de la dècada dels 90 es va especialitzar en la fabricació de minibusos i actualment disposa de diferents filials a Europa. En l'actualitat el grup Indcar està format per tres empreses productives més dues seus comercials. Les plantes productives són Industrial Carrocera Arbuciense, amb seu a Arbúcies; Indcar Bus Industries-Brasov, a Romania, i Indcar Almotrans, també a Arbúcies. La seva aposta pel territori gironí és ferma, sense perdre de vista la seva expansió internacional. En aquest sentit, el grup compta també amb tres seus comercials pròpies a Espanya, Itàlia i França i més de 30 distribuïdors repartits a tot Europa, a més d'un servei de postvenda, recanvis i tallers especialitzats a tot el continent.

Les xifres ho diuen tot: disposa de 82.000 metres quadrats d'instal·lacions, al voltant de 250 professionals i una gamma amb més de 80 versions, la qual cosa converteix Indcar en tot un referent en el disseny i producció de minibusos d'Europa.

Una de les apostes de futur és la sostenibilitat i per aquest motiu la companyia vol promoure la construcció de vehicles a gas. Es tracta de fer un pas ferm per reforçar la gamma urbana de vehicles amb solucions més respectuoses per al medi ambient. L'aposta d'Indcar és desenvolupar solucions urbanes i de transport discrecional, però la seva flexibilitat li permet a més oferir productes amb acabats VIP i molt personalitzats.

L'empresa ha continuat creixent durant els últims anys, i una altra de les fites de 2019 va ser guanyar el concurs en transport urbà en minibús més gran d'Europa, que es va licitar a Itàlia i per al qual Indcar va desenvolupar un model nou. Per a aquest 2020 el repte és continuar creixent en el segment urbà i les noves motoritzacions a gas, entre d'altres.