Turisme a Girona

19 propostes per fer a Girona

La demarcació ofereix una ampli ventall d´activitats per fer aquest estiu que van des d´excursions a la natura fins a descobrir pobles i ciutats amb encant, tot assaborint els plats dels millors restaurants

18-06-2018Meneame
19 propostes per fer a Girona
19 propostes per fer a Girona

RAQUEL GIRONÈS | GIRONA La província de Girona ofereix una gran i atractiva proposta d’activitats per gaudir d’unes bones vacances. L’estiu està cada vegada més a prop i és hora de planejar què fer durant aquests mesos. Des de Diari de Girona us proposem un seguit d’activitats per fer amb la família o amics, i gaudir d’un bon estiu a les comarques gironines.

Diversitat d’activitats

Navegar amb La Tirona per l’Estany de Banyoles, amb caiac pel riu Ter o amb el Màgic Catamarà per la Costa Brava. Pilotar un kart a Palamós. Gaudir dels espectacles musicals i culturals que es realitzen a Torroella de Montgrí o la Fira del Circ de la Bisbal d’Empordà. Divertir-se als parcs aquàtics de la Costa Brava: el Water World de Lloret de Mar, l’Aquadiver de Platja d’Aro i l’Aquabrava de Roses. Les propostes van més enllà de la província de Girona, fins a les Gorges de la Fou i el Parc Astronòmic del Montsec, on el visitant pot descobrir la immensitat de l’univers.

Descoberta del territori

El territori gironí, format per terra i mar, acull pobles i ciutats amb molt d’encant i història. En aquest suplement també us proposem diferents indrets per visitar aquest estiu, tot indicant l’atractiu de cada punt. Des del litoral marítim, fins a l’interior del territori. La Costa Brava és una suma de sensacions des de Blanes fins a Portbou. Però, a l’interior també s’hi amaguen paratges extraordinaris.

Hostaleria

I en un tercer terme, us proposem diferents llocs emblemàtics on menjar o allotjar-se aquestes vacances d’estiu. I és que el paisatge de mar i muntanya del Pirineu de Girona i la Costa Brava també té una viva presència a la cuina.