Castell d'Empordà és un hotel de 4 estrelles a la Costa Brava, de 57 habitacions, que combina tota la màgia d'un castell mil·lenari amb el disseny i la modernitat dels nostres dies. Decorat amb mobles i teixits seleccionats pels seus propietaris en els seus viatges per tot el món, destaquen la calidesa i el caràcter acollidor dels espais. La finca del Castell d'Empordà té una superfície d'aproximadament 12 hectàrees, amb un bosc d'oliveres i roures i una piscina amb vistes panoràmiques.

L'hotel està situat a mig camí entre Barcelona i la frontera francesa, a només uns quilòmetres de les platges més boniques de la Costa Brava i envoltat de camps verds i grocs de l'Empordà. És el lloc ideal per somiar, jugar a golf, practicar el senderisme o ciclisme, etc.

Una de les propostes que s'ofereixen és la Dalí Experience, que inclou l'estança amb un exclusiu sopar i tiquet d'accés al Castell Gala Dalí de Púbol.

L'hotel compta amb dos restaurants, el Tres Margarit, un bar modern i divertit amb vistes impressionants, i el Drac Restaurant, que ofereix una deliciosa gastronomia basada en la interpretació dels clàssics plats preparats amb productes locals frescos i de temporada.

Un dels secrets del Castell és la Sala Napoleó i Terrassa, un espai obert que compta amb unes esplèndides vistes i permet entreveure la idíl·lica vila propera, exclusiva per a reunions especials.