T'atreviries a passar la nit envoltat de taurons? Això sí, amb total seguretat i des d'una luxosa habitació. Aquest original caprici es pot gaudir des de fa alguns anys en diferents hotels de tot el món. Nosaltres no volem que et perdis aquesta experiència i, per això, et suggerim algunes opcions.

Atlantis, The Palm (Dubai)

Aquest impressionant hotel de cinc estrelles i 46 hectàrees es troba a la Palmera, una illa artificial de Dubai. A través d'enormes finestrals del terra al sostre pots gaudir de les aigües celestes del Mar Aràbic, activitats aquàtiques i alta cuina internacional i relaxar-te en platges privades o en una de les 27 sales de tractament de l'spa.

El preu d'aquestes habitacions de 165 metres quadrats ronda els 8.000 dòlars (7.165 euros), una opció popular entre les parelles que busquen una romàntica experiència en la seva lluna de mel.

Hotel Utter Inn (Suècia)

Una opció més assequible és aquest hotel suec flotant. Es compon d'una habitació submergida a tres metres sota el Llac Mälaren, prop d'Estocolm, i d'una terrassa a la superfície de 25 metres quadrats. No hi ha electricitat i no compta amb molts luxes: tot just dos llits, una tauleta, un escalfador de gas portàtil, una cuina equipada, deu litres d'aigua dolça i un vàter.

L'Hotel Utter Inn es troba obert d'abril a octubre i es pot reservar habitació a través del centre turístic de Västeras des 2.400 corones sueques (246 euros). Els clients també poden utilitzar una barca per explorar les illes properes.

The Water Discus (Dubai)

Dissenyat per la firma polonesa Deep Ocean Technology, aquest luxós projecte situat a l'illa Kuredhivaru, a Dubai, es troba en procés de construcció per obrir les seves 21 suits al públic més aviat possible.

Està compost per cinc discos, quatre superficials i un submergit que recorden a les naus espacials de les pel·lícules, i disposa d'un sistema de seguretat que detecta qualsevol esdeveniment submarí per activar ràpidament el protocol d'evacuació.

L'hotel comptarà amb spa, restaurant, piscina, heliport, transport en iot i un centre de submarinisme a 30 metres sota el nivell del mar. Està pensat com un autèntic centre de desconnexió on els clients poden gaudir de l'fantàstic clima de la zona i increïbles vistes als esculls i de la flora i fauna local.

Planet Ocean Underwater Hotel (Florida)

Tot i que encara està sol en els plans, aquest ambiciós projecte se situarà en una propietat privada a prop de Key West, a Florida, i comptarà amb 12 habitacions, un enorme saló i un menjador, a més d'espectaculars vistes de la vida submarina, que s'acostarà atreta per un sistema d'alimentació i acolorides llums.

Allotjar-se en aquesta meravella hotelera costarà entre 3.000 i 6.000 dòlars (2700-5500 euros), però disposa d'una promoció per la qual més de 50 persones guanyaran una estada gratuïta d'una nit.

Restaurant Ithaa (Maldives)

I si ho de dormir sota el mar no t'ha convençut, també pots entrar en sintonia amb l'ecosistema marí de Les Maldives mentre sopars. El complex hoteler Hilton Maldives Resort & Spa ofereix el primer restaurant submarí del món a l'illa de Rangalifinolhu, amb capacitat per a dotze persones i a cinc metres de profunditat.

Es tracta d'un lloc d'encant on gaudir d'una amanida de mango i papaia, una llagosta o un deliciós tàrtar de peixos d'escull. El seu preu oscil·la entre els 100 i 225 euros.