Canàries té tot el que un viatger pugui cercar: bon clima i sol durant gran part de l'any, zones per fer esport en plena natura, excel·lent gastronomia i instal·lacions dedicades a la salut amb una important oferta de spas i centres de talassoteràpia on descarregar les tensions del dia a dia i recuperar forces. Si hi ha una mena de sortilegi matemàtic que defineixi les vacances perfectes, una estada combinant les àmplies possibilitats que ofereixen les Illes Canàries ha d'estar molt a prop d'ella.

Al sud de l'illa de Gran Canària es troba un enclavament on ens topem amb la fórmula de les Illes Afortunades: Meloneras, un lloc on el temps no vol dir res perquè el viatger està massa concentrat a desconnectar i gaudir del seu viatge. El Far de Maspalomas és una de les icones d'aquesta localitat canària, i en ell comença el passeig marítim, que descobreix en el seu altre extrem la platja de Meloneras, de sorres blanques i suaus i aigües càlides.

Gastronomia per a tots els gustos

Meloneras compta amb una àmplia oferta, capaç de satisfer totes les expectatives: carns, peixos frescos, mariscs i una variada oferta de menjar internacional són els protagonistes. Menjar italià al restaurant de l'hotel Lopesan Costa Meloneras, La Toscana, especialistes en pasta fresca i pizzes; una festa de la carn a la graella argentí El Churrasco oa la Plaça Major, especialitzat en costella al carbó d'alzina; arrossos i marisc al restaurant Les Rías; i, per als més atrevits, la cuina africana del restaurant Akara, únic a Canàries en aquesta especialitat i situat en Lopesan Baobab Resort, també de temàtica africana. Aquests són només alguns exemples de com calmar la gana.

Moments per esport i relax

Després calmar la gana, potser és bon moment per fer exercici i practicar esport. A Meloneras és possible provar i entrenar el swing perfecte en instal·lacions com Meloneras Golf i Maspalomas Golf, amb camps de 18 forats.

No és possible imaginar un lloc millor per gaudir de l'entrenament, sobretot si es té en compte les possibilitats que hi ha després per a la recuperació del cos. En Meloneras existeixen interessants propostes de talassoteràpia i spa pensades per al benestar dels seus clients. Les completes instal·lacions i el qualificat personal especialitzat de centres com Corallium Spa & Thalasso ofereixen serveis especialitzats per acabar amb el cansament i les sobrecàrregues de la feina del dia a dia: no hi ha res millor que un tractament personalitzat de massatges i spa per a això.

Un lloc per al descans

El màxim caprici per dormir com un tronc durant les vacances és reservar una de les 40 suites de Lopesan Vila del Comte, on podràs submergir-te en l'arquitectura tradicional canària. Un bany a la refrescant Infinity Pool del Lopesan Costa Meloneras pot convertir les teves vacances en un record memorable. O si prefereixes alguna cosa més exòtica, també a Meloneras pots sentir-te com a Àfrica al Lopesan Baobab Resort.

Meloneras és una joia que molts turistes encara no han descobert, fora de perill de zones molt més massificades de l'illa i on es revela la màgia de les postes de sol i el pas del temps.

Què és un circuit de talassoteràpia?

La talassoteràpia és un mètode terapèutic que utilitza el medi marí (algues, aigua de mar, sorra, fang, etc.) i l'efecte del sol i el mateix clima. Les excel·lents condicions de la zona de Meloneras la fan perfecta per gaudir d'aquests tractaments, que són un complement inigualable per al descans a les nostres vacances.

10

Meloneras, la joia del sud

En un circuit de talassoteràpia poden trobar diferents aplicacions dels "ingredients" que s'utilitzen en aquestes teràpies, tant en interior com en exterior:

- Piscines interiors d'aigua de mar.

- Banys de vapor: en ells es fan emanar aromes naturals.

- Sauna finlandesa amb teràpia de llum: potencia els efectes de relaxació gràcies a la utilització de llums de suaus colors.

- Font de gel: per a l'estimulació del sistema circulatori

- Piscina de flotació: amb una alta concentració de sal en l'aigua que aconsegueix una sensació única de flotació.

- Sales per a banys Rhassoul: en elles s'apliquen argiles relaxants sobre el cos.

- Dutxa Vichy: aplicació de múltiples dutxes que actuen simultàniament des dels peus al capdavant acompanyades de peeling i massatge.

- Llits d'aigua.

- Pavelló d'inhalacions salines: amb hamaques ergonòmiques amb calefacció incorporada.

- Piscina de reflexologia podal Kneipp: aigua freda amb petites pedres en el fons.

- Dutxes d'oli aromàtic.

- Vistes al mar i miradors per gaudir les postes de sol.