Al Magic Park la diversió està assegurada. Es tracta d´un emblemàtic parc d´atraccions d´origen firaire situat al bell mig de Platja d´Aro on es troba un espai d´oci i lleure per a petits, joves i grans. El parc està compost per dues pistes d´autos de xoc, llits elàstics, el trenet viatger, la pista americana, amb piscines de boles i terra tou així com els cavallets i l'Scalextric per als més menuts.

Per als més atrevits hi ha el vaixell volador Rocki´n Tug, així com fer un viatge vertical amb el Jump´in Jack, altres videojocs, simuladors, els clàssics jocs del milió o pinballs i un grapat de futbolins i taules de billar per passar una tarda diferent i divertida.

Per als majors d´edat, l´Atzar de Màgic és una sala on passar una estona amb les màquines recreatives, d´atzar i apostes esportives. I és que el Magic Park combina en un únic espai activitats per a petits, joves i grans.

Una de les atraccions més atractives és la noria que hi ha situada a l´esplanada del costat del Magic Park, on hi ha un gran nombre d´atraccions pels més petits.

Aquest estiu el Magic Park, situat a l´avinguda de S'Agaró de Platja d´Aro, obrirà cada dia des de les cinc de la tarda fins a les tres de la matinada.