Arriba el 55è Festival de la Porta Ferrada després de batre rècords a l'edició anterior. El cartell d´enguany inclou propostes artístiques per a tots els gustos, de la música més culta a la més pop, de l´humor a la dansa i de la tradició a l´avantguarda. Destaca el retorn de Zucchero als escenaris del territori, després d´una absència de tretze anys o les visites de Jamie Cullum, un dels més grans entertainers del jazz actual, i el duet de Michael Camilo i Tomatito.

El festival s´inaugurarà amb un espectacular cap de setmana intens molt jazzístic de la mà de: Toquinho & Maria Creuza, Michel Camilo & Tomatito i Chick Corea & Béla Fleck. A l´Espai Port actuarà Jamie Cullum, UB40, Fangoria + La Unión, Zucchero, Love of Lesbian, Robe, Rosario, Antonio Orozco i Jarabe de Palo, entre altres. Sant Feliu tornarà a riure amb Singlot, el festival d´humor dirigit per Andreu Buenafuente. La música clàssica estarà representada als concerts de Manel Esteve i Sarah Chang & Quartet Gerhard que es faran a l'Església del Monestir.

També destaca l´estrena de Carmen de la Compañía de Victor Ullate. El festival també comptarà amb l´espai Village, un indret amb una àmplia oferta gastronòmica a càrrec d´Els Tinars.

Porta ferradaLLOC: Sant Feliu de GuíxolsDATES: del 14 de juliol al 18 d’agost