Turisme d'estiu
diaridegirona.cat >Turisme d'estiu>

El festival de l'Escala celebra 10 anys

Portalblau

El festival de l´Escala celebra 10 anys

Sopa de Cabra, Rachid Taha i Mayte Martín actuaran al festival

19-06-2017TuentiMeneame
Sopa de Cabra
Sopa de Cabra

DDG | L'ESCALA El festival Portalblau de l'Escala arriba als deu anys i ho celebra amb deu concerts. Tres més que l'any 2016. Passaran pels escenaris de l´Escala Sopa de Cabra, Roger Mas, Rachid Taha, Mayte Martín, Joan Dausà, Andrea Motis o Paula Grande. En l'apartat familiar, el festival programa l'actuació de la Cia La Corcoles. A més, Portalblau per primer cop acollirà una de les retransmissions del cicle Liceu a la Fresca. A través de pantalles a tocar del mar es podrà seguir l'òpera Il Trovatore, de Giuseppe Verdi.

L'àgora grega del Jaciment d'Empúries acollirà el concert de Sopa de Cabra (28 de juliol), que serà a peu dret. El mateix recinte històric acollirà un altre dels concerts rellevants d'aquesta edició, el de Rachid Taha (29 de juliol). Per l'escenari de la Mar d'en Manassa, hi passaran Mayte Martín (5 d'agost) per presentar Tiempo robatu; Joan Dausà (4 d'agost) –que actuarà en solitari amb el seu piano-; i Andrea Motis (6 d'agost).

El festival també programa el cicle DO RE VI, que marida música i vins de la DO Empordà a l'Alfolí de la Sal. Per aquest cicle passaran Roger Mas, Paula Grande i Neus Mar. El Festival també programa el cicle de conferències Música i gastronomia al Mediterrani.

Portalblau
LLOC: L'Escala
DATES: del 14 de juliol al 6 d'agost