Artistes de renom actuaran aquest estiu a les Planes d’Hostoles dins la programació del Planestiueja. Les activitats aniran des de juny fins a agost i comptarà amb concerts d’Albert Pla, Adrià Puntí, Elena Gadel, Paula Valls, Julia Cutler, la Vella Dixieland & Marian Barahona, Cor Gospel Girona o Gisela i el llibre màgic. A més també hi haurà espectacles infantils i cinema al carrer.

Es tracta d’una programació per a tota la família i tots els gustos on es podrà escoltar des de country fins a jazz, passant pel swing o el gòspel. Totes les actuacions es portaran a terme en indrets peculiars del municipi amb l’objectiu d’oferir concerts de petit format. En total seran 8 espais entre els quals hi ha cases de turisme rural, places del poble, restaurants i bars o càmpings. «La intenció és oferir aquesta programació musical buscant espectacles molt únics al municipi. A partir d’aquí, des de l’organització també treballem amb establiments privats que tenen instal·lacions fantàstiques i espais d’altíssima qualitat. Es vol combinar les actuacions musicals apropant el public amb l'artista i amb el poder gaudir de l’entorn», destaquen des de l’organització.

El festival s'enceta amb una proposta molt emotiva per als planencs. Es tracta d'un concert d'homenatge a Joan Arnau, recuperador de moltes cançons tradicionals del poble i garrotxines mort al novembre, amb Àngel Girona i Jaume Arnella als jardins de l'allotjament rural El Llober.

Serà el dissabte 8 de juliol quan tindrà lloc l’actuació d’Albert Pla, el qual pujarà sol a l’escenari del Mas Siubès amb aquella força elèctrica i poètica pròpia d’ell. Un altre dels punts estrella del festival serà el dissabte 29 de juliol amb l’actuació de Paula Valls, la qual presentarà el seu darrer treball Black and White. Es tracta d’un disc que sona amb tonalitats de música negra i tonalitats més actuals.

Gisela Lladó, coneguda pel seu pas a Operación Triunfo, farà parda a Les Planes d’Hostoles amb el seu espectacle El llibre màgic el 12 d’agost a la Torre dels Til·lers. Per altra banda, Adrià Puntí oferirà un concert en format acústic el 18 d’agost a l’Allotjament rural el Llober. El concert d'Elena Gadel i Júlia Cutler, el 26 d’agost, posarà el punt final al festival.

PlanestiuejaLLOC: Les Planes d’HostolesDATES: juny, juliol i agost