Des del Club Nàutic Estartit s´organitzen una gran quantitat d´activitats d´aigua durant tot l´any, però, en especial per a la temporada d´estiu. És la Secció d´Activitats Nàutiques l´encarregada de proporcionar, tant a socis com a persones encuriosides, un gran ventall de possibilitats per gaudir del mar. Una d´elles és descobrir l'entorn protegit del Parc Natural llogant una embarcació a motor, amb o sense títol nàutic, de 4 a 8m d'eslora, així com embarcacions a vela, individuals i col·lectives o embarcacions a rem com caiac i paddle surf.

Des del club també s´organitzen cursos de vela com la sortida Prova-ho, hissa la vela! o amb les classes de vela personalitzades per aprendre les diferents tècniques de navegació. Pels més aventureres, la millor opció és l´Xtreme Water Sport. Eleva't i vola sobre el mar amb el Flyboard; sent l'adrenalina en estat pur amb les motos d'aigua; o submergeix-te a pulmó lliure amb l'apnea.

El Club Nàutic Estartit també compta amb l´Escola Nàutica Mar Brava, que ofereix un ventall de titulacions nàutiques per a aquells que estiguin interesats a aconseguir els diferents títols nàutics, actualitzar les titulacions i fer pràctiques de motor, vela o ràdio.

A banda de totes les activitats nàutiques, també es pots practicar tennis, pàdel o fitness al complex esportiu Torre Gran, a només 3 quilòmetres del port.

Un entorn privilegiat

És a l´Estartit on hi ha el patrimoni submarí més important del Mediterrani occidental, un lloc ideal per descobrir a la vegada l´espectacular entorn que hi ha durant tot l´any a la superfície. El municipi reuneix en un únic indret el mar, el riu i la muntanya. Tres paisatges que s´uneixen en el Parc Natural, coronat pel castell de Montgrí, emblema del territori, amb una variada oferta cultural, i un llarg ventall d´activitats dirigides pels millors professionals.

Visites guiades, tennis, vòlei platja, senderisme, escalada, cicloturisme i BTT amb 17 itineraris al Parc Natural de Montgrí, a les Illes Medes i al Baix Ter són només algunes de les propostes d´esport i lleure que acaben completant l´oferta turística del municipi amb les activitats nàutiques com el caiac, el kitesurf, el windsurf i la vela, de la mà de més de 60 empreses d´activitats.