Palafrugell - St Cugat 1-0

? Palafrugell. Sepu, Edu Poderoso, Cenizo, Pastor, Dani Montolio, Previ, Marc Vilà (Raul Martínez, 53'), Roig (Eddi Puig, 68), Heredia (Joan, 62'), Juanito (Camacho, 68') i Eric (Turay, 53'). ? Sant Cugat. Toni, Joan, Cristian, César, Alberto (Filip, 65'), Aitor, Oriol (Cristian, 76'), Jordi Bòria, Nando (Marc Puyol, 65'), Edu i Arcadi (Rafa Fernández, 70'). ? Gols. 1-0, m.13, Heredia ?Àrbitre. Llorente Giner, malament. Va amonestar amb targeta groga Juanito, Heredia, Pastor i Cenizo (Palafrugell) i a Oriol i Nando (Sant Cugat). Va expulsar per doble amonestació Cristan, dels visitants, al minut 93.

El Palafrugell es va imposar clarament al Sant Cugat amb polèmica en l'acció del gol de la victòria local, ja que l'àrbitre va deixar seguir una jugada en la que hi havia un visitant estès a terra, jugada en la que, després d'una gran galopada per mig camp, Heredia va aconseguir marcar el primer i únic gol del partit.

Amb aquests tres punts més, el Palafrugell assoleix, ja a la tercera jornada, el lideratge en solitari de la categoria i comença a encarrilar el seu principal objectiu de la temporada: el retorn a Primera Catalana. A més, ha aconseguit mantenir la porteria imbatuda durant aquests tres partits disputats. L'equip gironí està demostrant que vol recuperar la categoria perduda l'any passat ben de pressa.

lloret-vic 1-3

? Lloret. Valera, Joan Babi (Héctor Cuenca, 82'), Héctor, Manel Pujadas, Rubén, Alberto, Edgar (Alvaro, 87'), Jorge, Ricky (Antonio, 73'), Peque i Fabio (Dani, 69'). ? Vic. Tarrés, Ramon, Ballús, Espiñeira, Marcel (Sach, m 63'), Suso (Edu Torra, 53'), Miki Espiñeira (Ernest, 78'), Fox (Casas, 78'), Baqué (Rodri, 70'), Mario i Puigdesens. ? Gols. 1-0, m.49, Fabio; 1-1, m.60, Puigdesens; 1-2, Mario, 75; 1-3, m.91, Puigdesens (p) ?Àrbitre. Sánchez Valera, correcte. Va amonestar amb targeta groga a Edgar i Héctor Cuenca (Lloret) i a Suso, Marcel, Edu Torra i Ramon (Vic). Va expulsar per doble amonestació a Jorge (Lloret).

La primera part, el Lloret va ser dominador del joc, en un partit en el que s'esperava més d'un Vic que no va fer massa res de cara a porta. A la segona part, el partit va començar igual que com havia anat a la primera part i, fruit d'aquest domini, el Lloret va aconseguir avançar-se en el marcador gràcies a una acció culminada per Fabio. Aquesta acció va esperonar els osonencs, que van aprofitar tres errades del Lloret per capgirar el marcador.

Vilassar - Roses 0-0

? Vilassar de mar. Cristian, Edgar, Rueda, Javi, Monty, Dani, Bustos (Gavilán, 50'), Aitor (Janza, 66'), Dani Santos, León (Pablo, 64') i González (Dene, 83'). ? Roses. Edu Carreras, Diego, Hidalo, Ferrer, Martín Linaraes, Sala, Fede (Edu Sastre, 77'), Ivi, Eladio (Juan, 64'), Mercader (Job, 83') i Salomó. ?Àrbitre. Alonso Bay, molt bé. Va amonestar amb targeta groga a Dani i Aitor (Vilassar de Mar).

Tot i que pel joc vist el partit es mereixia més gols, l'empat resultant va ser just per tots dos conjunts. El partit va ser de poder a poder entre un Vilassar i un Roses que van acabar els 90 minuts totalment exhausts, ja que la major part del joc va transcórrer a la zona del mig del camp i les defenses van saber imposar-se sempre a les davanteres contràries. No hi va haver gols, però es va veure un partit disputat que va acabar amb el marcador més just vist la lluita al terreny de joc.

Granollers - St. Hilari 2-2

? Granollers. Jordi, Carlos (Fàbrega, 65'), Lluís (Idrissa, 59'), Dot, Sebas (Arnau, 65'), Romo, Espada (Rojas, 78'), Oscar, Carlos López (Marçal, 59') i Álex Pérez i Valentín. ? Sant Hilari Font Vella. Massallé, Criado, Pinto (Valle, 74'), Cabratosa, Moré, Planas, Johny (Vazquez, 77'), Llagostera (Dot, 55'), Pau (Isaac Colom, 80'), Padrós i Reinoso (Garriga, 90'). ? Gols. 1-0, m.5, Alex Perez; 2-0, m.14, Òscar; 2-1, m.19, Johny; 2-2, m.57, Cabratosa. ?Àrbitre. Baños Martín, bé. Vaamonestar amb targeta groga a Lluís, Òscar i Rojas (Granollers) i a Johny, Valle, Cabratosa i Isaac (Sant Hilari). Va expulsar amb doble amonestació a Criado, m.68.

El Granollers va sortir molt fort i, en un quart d'hora ja va posar-se per davant amb dos gols d'avantatge. Els visitants, però, van reaccionar ràpid i van aconseguir escurçar distàncies en cinc minuts. A la represa, el Sant Hilari va aconseguir posar l'empat.