Palafrugell - roses 2-0

? Palafrugell. Sepu, Poderoso, Georges M. 88 Cenizo), Pastor, Alsina, Montoliu (m. 50 Fredi), Raúl, Marc Ponsà, Eric (m. 50 Marc Vila), Juanito (m. 50 Heredia) i Touray (m.75 Roig). ? Sant Cugat. Edu Carrera, Diego, Lango, Ferrer, Martin Linares, Salam (m. 75 Jaume Sastre), Heladio, Job (m. 70 Joan), Ivi, Edu Sastre i Mercader.? Gols. 1-0, m.14, Touray; 2-0, m.63, Touray. ?Àrbitre. Sergi Luís Cruz. Regular. TG: Juanito, Fredi, Poderoso (Palafrugell). Salam i Martin Linares (Roses). TV: Cap.

El derbi de la jornada a Regional Preferent va ser per al líder, un Palafrugell que continua intractable.

Tot i el resultat final, la primera meitat va ser per al Roses, que va dominar un Palafrugell que, això sí, va aprofitar la primera ocasió amb cara i ulls de què va disposar per situar el primer gol en el marcador. Touray, el golejador del partit, va tancar una molt bona jugada trenada dels locals per resoldre amb encert davant el porter del Roses, Edu Carrera. Amb l'1 a 0 es va arribar al descans.

A la segona meitat es va girar el guió. El Palafrugell va fer-se amb les rendes del partit i els altempordanesos es van sotmetre davant de l'equip líder de la preferent. El domini local es va veure reflectit amb el segon gol d'un inspiradíssim Touray, que va situar el 2 a 0 definitiu d'una forma espectacular.

Les graderies del municipal de Palafrugell van registrar la millor entrada de la temporada. Uns 500 espectadors no es van voler perdre el derbi empordanès de preferent. Sis victòries en set jornades, dinou punts amb quatre de marge sobre la promoció d'ascens, quasi dos gols marcats de mitjana per partit i només mig en contra. Aquests són els números d'un Palafrugell que vol fer del retorn a preferent, una etapa efímera en la història del club. Per la seva banda el Roses es manté amb vuit punts, fora de les places de descens, és dotzè. Els altempordanesos segueixen buscant el gol i és que n'han fet dos en set jornades.

granollers-lloret 5-2

? granollers. Carlos Garcia, Romo, Sebas (m.46 Arnau), Dot, Lluis (m.46 Abellán), Espada, Idri (m.46 Oriol), OScar (m.65 Carlos), Marcial (m.32 Valentín), Alex i Fábrega. ? lloret. Oriol, Sergi, Héctor, Alex, Ruben, Petete (m.67 Antonio), Riki (m.77 Edgar), Marc, Nico (m.53 Luna), Alberto i Mancheño. ? Gols. 0-1, m.20, Mancheño; 1-1, m.35, Fábrega; 2-1, m. 58, Oriol p.p.; 3-1, m.63, Alex, 3-2, m.72, Mancheño (p); 4-2, m.84, Sergi p.p.; 5-2, m.92, Espada. ?Àrbitre. Bartomeu García. TG: Romo, Oscar i Arnau (Granollers). Sergi, Rúben, Alberto, Mancheño, Antonio i Edgar (Lloret).

Tot i avançar-se en el marcador, el Lloret no va poder esgarrapar cap punt de la seva visita a Granollers. La desgràcia a més es va aferrar amb els de la Selva, ja que es van fer dos gols en pròpia porteria i van haver de veure com el Granollers acabava golejant. Els verd-i-blancs encara no han guanyat aquesta temporada.

St. f. Sasserra - st. hilari 2-0

? st. f. sassera. Sergio, Vinyals, Prat, Pérez (m. 64 Sebastian), Eloi, Alberto (m. 75 Carlos Pérez), Costa (m. 57 Francesc Bassols), Rodríguez, Oriol, Serrano i Martí (m. 61 Morell).? sant hilari. Jose, Valle, Pinto (m. 54 Robert), Cabratosa, Moré, Planas, Jonny, Angel Pau (m. 75 Jaume Vazquez), Reinoso, Pedrós i Youssef (m. 64 Garriga). ?gols. 1-0, m.10, Alberto (p); 2-0, m.62, Costa.?Àrbitre. Lagunas Gallego. Bé. TG: Eloi, Alberto Fernández, Rodríguez i Martí (St. F. Sasserra). Moré i Pinto (Sant Hilari). TV: Jordi Prat m.34, vermella directe.

El Sant Hilari es va trobar amb un penal dubtós en contra al minut 10, que va condicionar la resta del partit. Alberto va situar l'avantatge pel Sant Feliu. Posteriorment, l'expulsió del local Jordi Prat per vermella directe, al minut 34, no es va notar de forma favorable pels isards, ja que les reduïdes dimensions del camp van permetre el Sant Feliu tapar les ocasions del Sant Hilari. El definitiu 2 a 0 va arribar ja ben entrada la segona meitat. Costa al minut 62 va fer un gol olímpic en el llançament d'un córner. Els gironins, que a la primera meitat van gaudir de dues bones ocasions en els primers deu minuts i a la segona en van tenir més que el rival, no van poder foradar la porteria de Sergio.