Tal i com ja s'ha anat anunciant al llarg de la setmana, Diari de Girona organitza un mosaic especial per celebrar la històrica visita del Saragossa a Montilivi. De la mateixa manera que va passar el dia del partit de l'ascens contra el Ceuta, del passat 15 de juny, tots els espectadors tindran una cartolina de color vermell per aixecar enlaire en el moment que els jugadors de Raül Agné compareguin sobre la gespa. Aquest cop, a més, la cartolina per fer el mosaic serà l'altra cara del pòster oficial del Girona FC que es regalarà amb l'edició del Girona d'avui. Els espectadors que vagin a Montilivi també rebran el pòster.

A més del pòster, Diari de Girona organitza altres activitats especials per commemorar la visita del Saragossa que entrena Marcelino Garcia Toral i que compta amb jugadors com Oliveira, Zapater, Arizmendi, Pavon o Ewerthon. Tots els aficionats que vagin a Montilivi es podran fotografiar amb dues portades gegants del Diari de Girona confeccionades especialment per a l'ocasió. Tot els espectadors que es facin la fotografia entraran en el sorteig d'una samarreta commemorativa del partit on es combinen els logos del Diari i del Girona FC. Totes les imatges dels seguidors del Girona sortiran publicades a la pàgina web diaridegirona.cat.

Es preveia que el partit d'aquesta tarda entre el Girona i el Saragossa representi el primer ple absolut de la temporada a Montilivi. A falta de poques hores per començar el partit, que ha estat decretat jornada econòmica per part del club, sembla que la climatologia adversa seria l`únic element que pot impedir que Montilivi s'enfili fins als set-mil espectadors. Ara fa unes setmanes, la pluja també va ser l'encarregada d'impedir que l'estadi gironí es quedés sense cap seient lliure en el partit contra l'altre club històric de Segona A, la Reial Societat. Al llarg d'aquesta temporada el Girona ha esta passat habitualment dels cinc-mil aficionats a l'estadi. Una xifra que, tot i la pluja, serà superada en el partit d'aquest tarda a Montilivi.