Avui és el dia que els més entusiastes del món del motor esperaven. Un any després, el trial indoor torna a la ciutat per omplir Fontajau dels millors pilots de la especialitat que garanteixen la igualtat i l'emoció. El pavelló de Fontajau serà l'escenari del XXI edició del Trial Indoor Ciutat de Girona on els locals Jeroni Fajardo i Dani Oliveras intentaran satisfer el suport gironí amb un lloc al podi.

Els principals favorits per guanyar la prova seran el nou coronat campió del Món, Toni Bou (Montesa), i el seu màxim rival, Adam Raga, que s'ha proclamat campió d'Espanya.

Els dos pilots arriben a Girona empatats a punts en el campionat nacional en pista coberta. El tercer en discòrdia s'espera que sigui Albert Cabestany, que ha demostrat que es troba en un dels els seus millors moments de forma.

Malgrat tot, el principal candidat a atrapar els tres "genis" del trial és el gironí Jeroni Fajardo, qui es manté en el quart lloc de la provisional després de ser quart en la darrera cita del certamen a Saragossa. Resten tres cites (Girona, Santander i la Corunya) i el de Beta encara aspira a acabar en el podi. Més complicat ho té el pilot de Vilablareix Dani Oliveras, qui ocupa el sisè lloc de la general després d'ocupar el darrer lloc a l'última prova.

Avui però, tot pot ser molt diferent. Els dos comptaran amb el suport de la gent de casa, que tot i les nombroses activitats esportives d'avui presentara un ambient de gala. I aquesta pot ser la millor ajuda perquè escalin posicions.

A més a més, Fajardo estrenarà una nova moto, més evolucionada que l'anterior Beta, un altre impuls que li pot servir per avançar.

La competició manté l'esquema d'una volta de classificació i una mànega final amb els tres millors de la fase inicial. L'excés en el temps suposa una penalització d'un punt per cada trenta segons i en el supòsit que se superi un retard de 3 minuts, el pilot quedaria desqualificat. També com l'any passat, el Trial Indoor Ciutat de Girona comptarà amb dos tipus de zones: les individuals i les ?carreres en paral·lel, que només disputaran els sis primers classificats.