Derbi aquest migdia (12.00h), entre el Cassà i el Vilajuïga. L'equip del Gironès entrenat per Robert Vila arriba a l'encontre després d'haver perdut amb contundència (4-0) la setmana passada davant l'Hospitalet, mentre el Vilajuïga es presenta a Cassà també després de perdre a casa davant la Pobla Mafumet (1-3). Els locals tenen pel partit d'avui les baixes segures d'Hereu, Masferrer i Joel Murcia. Robert Vila ha hagut de convocar a Òscar Rubio que tindrà clares possibilitats de jugar, degut els greus problemes a la zona defensiva. Segons el tècnic ajudant del Cassà, Pep Triadú, els espera "un derbi complicat, ells tenen suficients arguments i els saben fer servir molt bé. Tenim molt de respecte el Vilajuïga. No serà un partit gens fàcil".

Per la seva part, el Vilajuïga, entrenat per Napo Cayuela té l'obligació de sumar a l'Estadi Municipal de Cassà per no enfonsar-se encara més a la classificació. Cayuela comentava "arribem amb molta il·lusió, sabem que serà difícil, és un equip molt ben ordenat". El tècnic de l'equip empordanès també explicava que "durant la setmana hem estat analitzant la dura situació que passem". També va tenir elogis pels entrenadors locals "coneixo els entrenadors locals (Robert Vila i Pep Triadú) són dos grans entrenadors". Napo Cayuela afirmava "estem convençuts jo i tota la plantilla que avui puntuarem". El Vilajuïga té la baixa segura de B. Simon lesionat.

En cas de victòria l'equip de Vila sumaria el seu quinzè punt per continuar a la zona mitjana de la taula, mentre l'equip de Cayuela actualment dissetè classificat sumaria el seu desè punt a la lliga que l'ajudaria a no enfonsar-se encara més a la classificació.