La novena jornada de la Lliga va finalitzar amb el Barça liderant en solitari la classificació, després de l'empat del Reial Madrid i la derrota del València a casa a mans del Racing de Santander. El Sevilla va veure com el Valladolid li remuntava un 0-2 a favor, amb dos gols a la segona part de Canobbio, després que aconseguís el seu avantatge en només cinc minuts (18 i 23). L'Sporting de Gijón es mostra en forma després del seu nefast inici de lliga i ja suma la quarta victòria consecutiva en aquesta competició, la cinquena si sumem la que va aconseguir a la Copa.

VALLADOLID-SEVILLA

? VALLADOLID: Sergio Asenjo, Pedro López, García Calvo, Nano, Marcos, Álvaro Rubio (Vivar, m. 49), Medunjanín, Pedro León (Borja, m.82), Jonathan Sesma, Escudero (Canobbio m. 46), Goitom. ? SEVILLA: Palop, Konko, Squillaci, Escudé, Fernando Navarro, Jesús Navas, Maresca (Armenteros, m.67), Romaric, Duscher (Fazio, m.46), Renato (Fernando, m.85), Luis Fabiano. G gol: 0-1, m. 18, Renato; 0-2, m.23, Maresca; 1-2, m.43, Sesma; 2-2, m.51, Canobbio; 3-2, m.63, Canobbio. A àrbitre: Pérez Lasa.

El Valladolid va ser capaç de remuntar un 0-2 en contra en el minut 23, per acabar-se imposant per 3-2. La jugada clau del partit va ser l'expulsió del davanter brasiler del sevilla Luis Fabiano (m.34), després de veure la segona targeta groga per simular un penal a l'àrea local, minuts després d'haver-ne rebut una altra. Just abans del descans els locals feien l'1-2. En el minut 51, Canobbio, que feia pocs minuts que era al camp va empatar el partit. A partir d'aquí els locals passaren a ser els dominadors del partit i altre cop Canobbio marcava per sentenciar el partit amb un bon gol de falta.

SPORTING-NUMÀNCIA

? Sporting de gijón: Cuellar, Sastre, Gerard, Neru, Canella, Matabuena, Camacho, Luis Morán (Barral, m.64), Carmelo (Kike Mateo,m.17), Diego Castro i Bilic (Michel,m.78). ? numància: Juan Pablo, Cisma, Boris, Pavón, Juanra, Moreno (Bellvis,m.72), Nagore, Mario (Quero,m.67), Álvaro Antón, Barkero i Goiria (Brit,m.60). G gols: 0-1, m.10, Álvaro Antón; 1-1, m.32, Luis Morán; 2-1, m.65, Bilic; 3-1, m.76, Bilic (p). A àrbitre: Rubinos Pérez.

L'Sporting de Gijón segueix sumant victòries, aquest cop davant un altre ascendit aquesta temporada com és el Numància, i ja n'acumula cinc de consecutives, després de l'aconseguida el passat dimecres en el partit de Copa del Rei. Van començar marcant, però, els sorians, que s'avançaven gràcies a un gol d'Abel Antón aprofitant un error del porter Cuéllar, que va dubtar en la sortida. L'Sporting, però, es va posar per feina i, passada la mitja hora van aconseguir empatar el partit gràcies a un gol de Luis Morán. A la represa, els locals van anar a més i, guiats per un Bilic autor de dues dianes, van aconseguir acabar de remuntar el partit en el duel d'ascendits.

RECREATIVO-GETAFE

? RECREATIVO: Riesgo Iago Bouzón, Nasief Morris, César Arzo, Casado, Camuñas (Akalé, m. 87), Javi Fuego, Jesús Vázquez, Aitor, Javi Guerrero (Adrián Colunga, m.75) i Marco Rúben (Sisi, m. 60).

? GETAFE: Abbondanzieri, David Cortés, Cata Díaz, Belenguer, Licht (Kepa, m.78), Manu del Moral (Guerron, m. 62), Casquero, Celestini (Gavilán, m. 62), Granero, Soldado i Albín. G gols: 1-0, m. 49, Javi Guerrero; 1-1, m. 82, Albín. A àrbitre: Arturo Daudén Ibáñez

El Recreativo, després d'haver disputat cinc partits de lliga com a local, continua sense saber com guanyar en el Nuevo Colombino i es manté en zona de descens. En aquesta ocasió no va passar de l'empat davant d'un Getafe molt efectiu com a visitant i que es situa a la zona tranquil.la de la taula classificatòria. A la represa, semblava que el joc volia canviar amb el gol matiner de Javi Guerrero, i el Getafe va anar a buscar l'empat amb l'ajuda de la superioritat numèrica damunt del camp. No va ser fins al minut 82 que Albín donava l'empat al seu equip.

BETIS-DEPORTIVO

? BETIS: Casto, Nelson, Rivas, Arzu, Fernando, Emana (Juanma, m.70), Mehmet Aurelio, Capi, Damià, Pavone (Jose Mari, m.70) i Sergio Garcia. ? Deportivo de la corunya: Aranzubia, Manuel Pablo, Lopo, Ze Castro, Felipe Luís, De Guzman (Sergio, m.7), Juan Rodriguez, Lafita, Verdú (Valeron, m.72), Guardado, Riki (Bodipo, m.70). G gols: 0-1, m.61, Riki, 0-2, m.75, Lafita, 0-3, m.87, Lafita; A àrbitre: Delgado Ferreiro.

El Deportivo de la Corunya va sumar tres punts en la seva visita al Ruiz de Lopera, en un partit en què l'encert de cares a porteria dels gallecs va ser determinant. Els locals van imposar el seu ritme de joc en el primer temps, però no ho van aprofitar i el Deportivo el va acabar destrossant.