El Girona va guanyar i no ho va fer ni per l'àrbitre ni perquè el rival tingués mala sort. Els mitjans de comunicació de Saragossa no van tenir problemes a reconèixer en les seves edicions d'ahir el mal joc dels de Marcelino García Toral. El Saragossa és el gran candidat a l'ascens i, sobretot ara que els aragonesos havien encadenat quatre victòries consecutives, perdre a Montilivi, el camp d'un equip que ha acabat de pujar, no entrava en els plans. Motiu suficient perquè els mitjans de Saragossa fessin un petit manual de greuges de les deficiències del Saragossa. Sens dubte si un diari s'acarnissa amb l'equip de Marcelino és l'Heraldo que, tradicionalment, sol marcar la pauta de l'opinió dels mitjans de comunicació del club aragonès: "El Saragossa perd amb el modestíssim Girona en un patètic partit", deixa anar el rotatiu per introduir una crònica que "Torna el mal del favorit".

A dins el periodista de l'Heraldo que va ser a Montilivi no s'estalvia crítiques a un partit que defineix com "un altre episodi per a l'ancestral història de fracasos del Reial Saragossa a camp d'equips modestos". Més endavant, sense estalviar-se mai els adjectius per deixar clar la modestia de Girona, a l'Heraldo deixen per terra el joc del seu equip: "pura gasòfia", "no va haver-hi notícies de les estrelles del Saragossa", "un cuinat abominable en les formes i en la seva rendibilitat final".

Per la seva banda, l'Equipo, el diari esportiu que s'edita a l'Aragó, també va enviar un periodista dissabte a Montilivi, a qui no li agradar gens el plantejament de Marcelino. "Les estrelles no guanyen partits a Segona -diu Marcelino- però menys si només es dediquen a esperar les pilotades dels centrals", diu l'Equipo, que lamenta la falta d'una aposta pel joc tècnic dels aragonesos.