Victòria molt important del Santjoanenc contra el Joanetes, dos equips de la zona baixa de la classificació del grup 17 i amb greu perill al descens aquesta temporada.

El Santjoanenc necessitava guanyar el partit contra el Joanetes per no quedar-se enrrera a la taula classificatòria del grup, i amb la victòria de dissabte a la tarda, aconsegueix sumar els tres primers punts de la temporada. Aquests punts permeten que el Santjoanenc no quedi molt despenjat, i provisionalment escala una posició, ja que l'Hostalets té un partit pendent per culpa de la pluja d'aquest cap de setmana.

El Joanetes, rival directe del Santjoanenc, va disposar de moltes ocasions de gol, igual que els locals, però el Joanetes no les va saber aprofitar.

Els locals van sortir al terreny de joc amb moltes ganes i molt motivats per intentar guanyar el partit. Necessitaven un gol matiner per trencar el joc dels visitants, i ho van aconseguir, quan al minut 13, Ernest amb una bona jugada, va obrir el marcador i els ànims dels locals.

A la represa, els dos equips van continuar molt motivats i amb ganes de guanyar els tres punts, disposant de moltes ocasions de gol, però no va ser fins al minut 59 que Toni, va aconseguir el definitiu 2-0 pels locals.

Tot i que el Joanetes no va donar el partit per perdut en cap moment, no va poder igualar el resultat.