El Tossa, cuer en la classificació, va aconseguir el primer punt de la temporada quan va empatar a un a casa contra el que fins dissabte era el segon cassificat, el Calonge. L'equip local espera que aquest primer punt serveixi de motivació per reaccionar i començar a guanyar algun partit.

Els locals van dominar fins al minut 31, quan el seu davanter Edu va culminar una jugada amb el primer gol.

El partit va estar una mica condicionat per una decisió arbitral, ja que en el minut 26 va ser expulsat el jugador del Tossa, Jordi, per doble amonestació i els locals van haver de jugar la resta del partit amb només deu jugadors.

A la segona part, com es podia preveure, el Calonge va sortir a buscar com a mínim l'empat i va jugar amb més energia, mentre que el Tossa es va concentrar a defensar la seva porteria, amb un home menys, per conservar la victòria en el marcador.

Els visitants van tenir alguna ocasió, però no van poder transfor mar-ne cap fins al minut 69, quan Javi, molt ben col·locat, i a partir d'una centrada a l'area, va aconseguir l'empat a un.

Al minut 90, els de Tossa encara van tenir una altra ocasió de guanyar, quan dos dels seus davanters es trobaven sols davant la porteria, però un defensa del Calonge va arribar a temps i no va permetre als locals culminar la jugada.

Cap dels dos equips va quedar content, tot i que el resultat es pot considerar just.