El jugador de l'Espanyol Iván de la Peña estarà unes cinc setmanes de baixa per un trencament fibril·lar de segon grau a l'adductor mig esquerre, segons van confirmar els serveis mèdics del club. Al jugador se li va fer ahir una ecografia per valorar la lesió que es va produir contra l'Osasuna. En 48 hores hi haurà un diagnòstic definitiu, però tot apunta que el futbolista estarà una mica més d'un mes de baixa.

La primera plantilla del Barcelona al complet, amb el seu entrenador, Josep Guardiola, i el president, Joan Laporta, al capdavant, va assistir ahir a la localitat navarresa d'Orkoien al funeral de Sebastián Unzué, pare de l'entrenador de porters del club blaugrana, Juan Carlos Unzué. L'equip va entrenar-se al matí per preparar el partit de Champions d'avui.

L'exgolfista Severiano Ballesteros, internat a l'Hospital La Paz de Madrid per un tumor cerebral, continua "evolucionant favorablement", tant que, segons va informar ahir a la tarda el centre mèdic, "es troba conscient, respira espontàniament i pot parlar amb els seus familiars". Ballesteros segueix ingressat en la Unitat de Cures Intensives.

Liverpool i Atlètic de Madrid es veuran les cares avui (20.45/Antena3) a Anfield en el segon acte del duel que els va enfrontar fa dues setmanes al Vicente Calderón (1-1) i on una victòria deixaria gairebé sentenciada la classificació per al guanyador. Tots dos equips sumen set punts i comparteixen lideratge. Qui guanyi avui, farà un pas de gegant.

Rafael Nadal ha decidit no participar a la Copa Masters de Xangai, després de patir una lesió al genoll dret que el va obligar a retirar-se en el seu partit de quarts del torneig de París-Bercy contra el rus Nikolay Davydenko, i afirma que vol "estar recuperat" per a la final de la Copa Davis contra l'Argentina a Mar del Plata, del 21 al 23 pròxim.