El brasiler Carlos Constantino Júnior podria ser el primer reforç d´hivern del Girona. El jove davanter va complir ahir una setmana d´entrenaments amb el Girona i espera per avui una resposta oficial per part del club. No obstant això, el seu representant Antonio Carlos Cardoso, donava ahir per fet que el jugador estava convencent Raül Agné i que tenia molts números per quedar-se al Girona FC. Carlos farà aquesta tarda a Montilivi el seu darrer entrenament a prova amb el Girona FC.

Malgrat les paraules de Cardoso, el director esportiu del club, Javi Salamero, va assegurar ahir que «encara no hi ha una decisió presa. Com a molt tard demà (per avui) sabrem alguna cosa». Al mateix temps, Salamero confirmavaque «estem esperant que arribi Michael Masson, el davanter camerunès que ja té els papers en regla per sortir del seu país i venir a provar uns dies». Masson és un dels jugadors joves amb més projecció del Camerun.

La política d´observar jugadors de futur podria continuar en les properes setmanes. De moment, ja s´ha descartat l´ivorià Boti Demel i l´argentí Mariano Chirumbolo. El brasiler Carlos Constantino Júnior podria tenir més sort i quedar-se a la plantilla. Mentrestant, la direcció esportiva del Girona continua treballant per trobar un davanter contrastat a la categoria que aporti gols al conjunt que prepara Raül Agné.