L'empat d'ahir al Camp Nou entre el Barça i el Basilea no va ser la pitjor notícia de la nit. A part de ser incapaços de superar un conjunt, el suís, al qual havien golejat (0-5) tot just fa dues setmanes, els blaugranes van patir una baixa realment important. Andrés Iniesta, un dels pilars de l'equip, es va lesionar de gravetat.

Cap al minut 20 de la segona part, el silenci es va apoderar de l'estadi. El manxec, assegut a la gespa immòbil, mostrava clars símptomes de dolor. Els pitjors presagis no van trigar a produir-se; instants després, el canvi era una realitat. Iniesta, KO, abandonava coix el camp i era substituït per Eto'o. Tot i que el futbolista se sotmetrà avui a un seguit de proves mèdiques, el de Fuentealbilla pateix una ruptura del sèptum intramuscular del recte anterior de la cuixa dreta.

"Un infortuni; desitjo que es recuperi aviat", explicava Joan Laporta a la fi del matx. "És una molt mala notícia per a tots nosaltres", afegia Guardiola.

La d'Iniesta no va ser l'única lesió d'ahir a la nit. Piqué, amb una contusió a la cuixa dreta, passarà avui en mans dels metges per conèixer el temps de baixa.