Raül Agné té motius suficients per estar preocupat. El primer maldecap seriós de la temporada, després de la greu lesió de Jaume Duran, té nom i cognom. Rafa Ponzo, titular indiscutible a la porteria del Girona FC, és dubte per al pròxim compromís de Lliga; un partit que, tot i les molèsties, el veneçolà espera disputar i, sobretot, guanyar.

La doble sessió programada pel tècnic de Mequinensa no va traduir-se en bones notícies. El camp d'entrenament de Riudarenes va ser l'escenari de l'ensurt de la jornada. Ja començada la sessió matinal, Rafa Ponzo va notar unes molèsties a l'esquena i, per precaució, va abandonar el terreny de joc. Un fet que va fer saltar l'alarma al cos tècnic del Girona FC que, amb la intenció de no assumir riscos innecessaris, va recomanar descans inmediat al porter.

Després dels primers examens, el diagnòstic parla d'una lleu contractura a l'esquena de la qual, a falta de l'opinió del fisioterapeuta de l'equip, es desconeix l'abast. Tot i fer perillar la seva participació a La Nueva Condomina, Ponzo no vol ni sentir a parlar d'una absència al matx contra el Múrcia: "Entre avui i demà veurem com evoluciona. He notat una estrebada mentre m'entrenava i he hagut d'aturar-me per precaució".

Sobre el partit del proper dissabte, el porter veneçolà té l'esperança de "continuar amb aquesta ratxa el màxim possible". És per això, que al cap de Ponzo hi té lloc la victòria en un dels camps més importants de Segona: "Seria la pera. És la nostra intenció; som molt competitius i ho intentarem". Del rival, tot i mostrar-se'n prudent, el porter en destaca les seves debilitats: "El Múrcia és un equip fet per estar a dalt. Serà complicat, però si fem mal la gent se'ls llençarà a sobre".

D'altra banda, Chechu, Óscar Álvarez, Dorca i Gabri no van entrenar-se al matí. Aquests dos últims sí van fer-ho a la tarda.